Ervaringen
ondernemers van Morgen


Wij geloven dat een ondernemer een leven lang groeit en ontwikkeld.

Daarom organiseren we al 12 jaar meetings waarbij ontwikkelen, ontmoeten en ontspannen centraal staan.

Meetings die leiden tot waardevolle gesprekken en duurzame relaties met gelijkgestemden ondernemers.

Samen maken we de reis naar Morgen op weg naar nieuwe inzichten, inspirerende uitzichten en concrete handvatten om in de praktijk toe te passen.

Ondernemers van Morgen delen op deze pagina hun ervaringen en hun bijdrage aan BS Morgen als lid, Workteams, Tafelvoorzitters en Adviesraad.

Meer ervaringen bekijken?

Gelijkgestemden

"In het zakelijk netwerk vind ik het belangrijk om open en informeel met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen om zo elkaar scherp te houden en vooruit te helpen. Iets dat ik volledig ervaar als lid van BS Morgen.

Met veel plezier lever ik hieraan mijn bijdrage als lid van het Workteam MKB en als Tafelvoorzitter."

Marjon Cremers |  Gools

LinkedIn

Bouwen op vertrouwen

"Al een paar jaar was ik als student Ondernemerschap & Retail Management en aspirant-ondernemer regelmatig bij de events van BS Morgen te vinden. Wat dit netwerk zo sterk maakt is het vertrouwen en de openheid naar elkaar toe, waardoor je als mens kunt groeien en als ondernemer kunt bouwen aan je bedrijf. Fijn dat een bijdrage kan leveren aan ons Young Workteam"

Frans Goumans | Eazyfresh

LinkedIn

Op 1 oktober 2021, 1 jaar later vanwege corona,  vierden wij ons 10 jarig jubileum. Bekijk de Aftermovie met ervaringen van onze leden ondernemers van Morgen!

Verbondenheid

"We vinden verbondenheid met andere regionale ondernemers van groot belang. Juist de diversiteit aan ondernemers binnen BS Morgen spreekt ons erg aan. Mooi ook om te zien en te ervaren hoe we inzichten verkrijgen vanuit andere invalshoeken. Daarbij hebben we al een aantal waardevolle nieuwe contacten opgedaan die ons als bedrijf ook weer verder brengen."

Anke Heijligers-Bex | Bex B.V.

LinkedIn

Leren door te sparren

"Ik bezoek de Academy en MKB Tafels van BS Morgen omdat deze mij de kans bieden om te sparren met personen in soortgelijke functies. Met andere CEO’s en ondernemers kan ik gezamenlijke thema’s en issues bespreken en worden zaken uit verschillende invalshoeken bekeken. Ik leer zo van anderen en verkrijg door de diversiteit van het netwerk nieuwe inzichten en tips."

Rob van Oene | Mifa

LinkedIn

Niet pronken met omzet

"BS Morgen kenmerkt zich voor mij als een club met betrokken ondernemers die oprecht geïnteresseerd zijn in elkaar. Waarbij het niet gaat om pronken met omzet, maar voor elkaar open staan, elkaar helpen en ontwikkelen. Dit in een prettige, fijne sfeer."

Rob Vercoulen | NLG Buitenkansen

LinkedIn

In vertrouwen delen

"In het algemeen kan ik zeggen dat ik geïnspireerd raak bij BS Morgen. Dat kan door een lezing zijn, maar zeker ook door een contact of gesprek met een collega-ondernemer. Wat me vooral opvalt, is dat het een omgeving is waarin het comfortabel voelt om zaken in vertrouwen te delen. Het is écht sparren. Zelfs in een online sessie. Dat geeft mij weer veel energie en zeker ook nieuwe inzichten."

lean Groetelaers | Lindenhof

LinkedIn

De menselijke kant

"Het mooie en voor ons passende aan BS Morgen vind ik de benadering vanuit de menselijke kant van de ondernemer. Aandacht is een waarde die goed bij  BS Morgen past en uiteindelijk leidt naar resultaat. Deze waardes sluiten perfect aan bij onze slogan ‘met aandacht naar resultaat"

Anouk Hendrikx Afonso | maatwerk HRM

LinkedIn

Een hechte band

"Ik ben er al vanaf de start bij. De hartelijkheid waarmee René mij altijd ontvangen heeft tekent de warmte van de club. Ons bedrijf is ook echt in the picture gezet bij BS Morgen, bijvoorbeeld ook ten tijde van de economische crisis. Dat is me veel waard geweest. In de loop der jaren heb ik met veel ondernemers binnen het netwerk een hechte band gekregen. Ik kan er op een prettige manier klankborden".

Henny de la Roy | De la Roy isolatie & design

LinkedIn

Duurzame relaties

"Het leggen van duurzame relaties en het centraal stellen van de ondernemer als mens. Uitgangspunten van BS Morgen waarvan ik de grote waarde dagelijks zie in mijn werkzaamheden als advocaat en curator".

Haico Dings | Huver Advocaten

LinkedIn

Een echt Social business Netwerk!

“We komen vele netwerkvarianten tegen waarin ondernemers elkaar treffen.

BS Morgen is voor mij een onderscheidend netwerk, een echt “Social business Network”. De ondernemer als mens staat centraal en er is tijd, ruimte en aandacht voor persoonlijke zaken en ervaringen. Een onderneming is pas succesvol als de ondernemer dit als mens ook is. En of het hier nu gaat over een ondernemer met of zonder personeel maakt binnen BS Morgen niet uit. Het is mooi te zien hoe iedere ondernemer op zijn/ haar wijze zijn/haar reis van ondernemingen maakt en beleeft".

Eric Drossaert | Stemda Consultancy

LinkedIn

Ook ondernemer van Morgen worden?

Neem dan contact met ons op!