Ervaringen
ondernemers van Morgen


LinkedIn

Waardevolle ontmoetingen met Meet&Match!

15 september, eindelijk weer eens tijd om naar de Meet & Match te gaan van BS Morgen, ik heb het contact met de leden wel gemist. Eerst een lekkere lunch en even bijpraten met deze en gene. Met zes leden zijn we aan tafel gaan zitten. De hamvraag was natuurlijk waarom zijn er niet meer leden, het blijft gissen. De eerste ronde was even weer aan elkaar snuffelen, ondanks dat je elkaar goed kent kwamen er toch weetjes op tafel die we nog niet wisten van elkaar. Wil je weten wat, dan zou ik zeggen sluit de volgende keer weer aan. Dat wordt nu bedoeld met diepgang.

De tweede ronde stond in het teken van de zoekvraag. Omdat we met een kleine groep waren kreeg iedereen ruim de tijd om aandacht te besteden aan de zoekvraag en werden er mooie tips gegeven. Voor mij was de zoekvraag: wie kent opleiders en/of trainers die trainingsacteurs inzetten? Een mooie tip heb ik gekregen om contact op te nemen met de HAN University. Dus werk aan de winkel om deze tip ook op te volgen. ’s Middags meteen kijken op hun site en ja hoor er was behoefte, de mail is al verstuurd. Mooie Tip Simone, dank.

Ach zo zie je dat een bijeenkomst met een kleine groep met mensen die je al vaker hebt ontmoet zeker waardevol is. 

Tot de volgende meeting!

Bert Janssen | Personal Coaching

Werken aan een leefbaar Limburg

Ik stimuleer Limburgse mkb’ers en andere organisaties in Limburg om duurzaamheid integraal op te nemen in hun bedrijfsstrategie. Bij BS Morgen is ruimte om een vernieuwende bijdrage te leveren. Als sociaal ondernemer vind ik het waardevol om de ander te ontmoeten in een veilige omgeving, waarin we samen werken aan een blijvend leefbaar Limburg. Het Limburg van de ondernemer van morgen.

 

Sylvia Vannisselroij | Expeditie 02050

LinkedIn

Leren en ervaringen opdoen

Als ondernemer wil ik graag collega ondernemers helpen, van elkaar leren en ervaringen ophalen. 

Bij Meet&Match komen tal van betrokken ondernemers en fijne mensen bij elkaar. Tijdens deze meetings worden er zoekvragen door ondernemers gesteld en proberen we elkaar te helpen met elkaars vraag. Naast het elkaar helpen leer je hier zelf ook van, dit kan op zakelijk gebied, maar ook persoonlijk gebied zijn.

Kortom, waardevol voor mij als ondernemer en onderneming!

Twan Derijk | Confetti Interior

LinkedIn

Met en voor elkaar

Lid zijn van BS Morgen heeft mij gebracht waar ik nu sta als ondernemer, met vertrouwen en de juiste focus. De mens staat centraal, de belangrijkste kernwaarde bij het business netwerk van BS Morgen.

Er voor elkaar zijn en elkaar willen helpen. Als ambassadeur (zo voelt dat voor mij) help ik graag MKB ondernemers door mijn deelname aan het workteam MKB en in mijn rol als tafelvoorzitter.

Persoonlijk

Ik ben Geert Schols, getrouwd met Jolanda en vader van twee kinderen Rik en Evi. Ik woon in Venlo Noord-Limburg en heb een groot gedeelte van mijn professionele leven in de zorg gewerkt. Met meer dan 30 jaar ervaring als verpleegkundige, beleidsadviseur en programmamanager in de Verstandelijk Gehandicaptenzorg bij Dichterbij en STEVIG.

Naast mijn HBO Verpleegkunde heb ik ook de Master Management en Innovatie met succes afgerond. Sinds 2015 ben ik gecertificeerd VOORT innovatie facilitator. In 2015 heb ik de stap gezet om mijn droom te realiseren. Ik ben mijn eigen bedrijf SAMEN EEN innovatie begonnen.

 Zakelijk

SAMEN EEN innovatie helpt bedrijven en organisaties met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten, diensten en/of procesinnovaties. Als innovatie facilitator begeleid ik teams met behulp van de VOORT innovatie methode en train ik groepen mensen met hulp van de methode INNOVEER JEZELF.

Sinds 2022 ben ik Vice President van het International Institute for Innovation Facilitation. Een community van meer dan 250 VOORT innovatie facilitators wereldwijd.

Ik geloof in het optimaal benutten van de passie en het talent van medewerkers in bedrijven en organisaties. Ondernemerschap en innovatie kan daarbij helpen, niet omdat het moet maar omdat het kan.

Geert Schols | SAMEN EEN innovatie

LinkedIn

Ook ondernemer van Morgen worden?

Neem dan contact met ons op!