Samenwerkende Teams
ondernemers van Morgen 


Onze Teams dragen bij!

Zij bestaan uit een Adviesraad, Workteams  en Tafelvoorzitters.

Leden, ondernemers van Morgen, die graag een bijdrage willen leveren aan BS Morgen op:

Speerpunt is het duurzaam ontwikkelen en bouwen aan het Human Business netwerk waar ondernemers van Morgen succesvol kunnen groeien en ontwikkelen als mens, ondernemer en organisatie .

Meer weten over onze Teams?
Let op! Je gaat naar bsmorgen.nl 

Echte contacten


''Als lid van het Workteam en Tafelvoorzitter ontmoet ik binnen BS Morgen mensen die diepgang zoeken. De leden staan open voor echt contact, voor het delen van kennis op basis van vertrouwen.

De ontwikkelingen in de maatschappij dwingen je om dicht bij jezelf te blijven, trouw te zijn aan je missie en passie. BS Morgen faciliteert dit persoonlijke en zakelijke proces op vele manieren. Erg fijn om hieraan een bijdrage te mogen leveren."

José Lenders | advies, begeleiding & counseling

LinkedIn

Open stellen

"Als lid van de Adviesraad en als Tafelvoorzitter, wil ik de BS Morgen gedachte actief uitdragen. Waardevolle en duurzame relaties ontstaan namelijk door je open te stellen voor andere ondernemers en kennis en kunde met elkaar te delen. Hierbij is mijn persoonlijke passie de drijfveer. De mens blijft een belangrijke factor in het gunningsproces bij B2B. Dit is ook de gedachte waarmee René gestart is met BS Morgen. Ik help hem graag bij het uitdragen van die gedachte en het gezamenlijk werken aan het uitbouwen van onze business sociëteit." 

Geert Rongen | Quality & Security Officer Munckhof Groep

LinkedIn